LEDIGA POSITIONER
- KÖKSCHEF
- KOCK
DU SOM SÖKER
- en stjärna på att laga god mat
- tar hand om allt på råvaran och gillar att tänka kreativt
- lagspelare, ledare
OM SOPKÖKET
Vi driver catering, restaurang, snart e-handel och cirkulära produkter till butik. Vi räddar råvaror från ICA Kvantum Södermalm, Kvalitetsfisk, BioFood m.fl. 3 ggr i veckan och minskar matsvinnet med 1-2 ton/månad. Vårt team har stor passion för hållbarhet från olika kulturer. Vi finns i Söderhallarna, Stockholm. Hittills har vi minskat matsvinnet med 30 ton och skänkt 18000 måltider till behövande, ca hälften av detta det senaste året. Våra återkommande cateringkunder är bl.a. Avanza, H&M, Skanska, Sweco m.fl. Vår mat är klimatpositiv med målet 50-100% räddade råvaror och el-bil transport i samarbete med Renault och vi ger våra kunder en årlig summering på hur mkt de minskat sitt CO2-utsläpp. Vi tar totalgrepp om resursslöseriet. Vinnare Årets Hållbarhetsinsats 2020, Nätverket Hållbar Besöksnäring. Med oss får du möjlighet att växa, utvecklas och ta vara på råvaror av stor variation och hög kvalitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och referenser.